Eilon Engineering on 45 vuoden historiansa aikana erikoistunut kehittämään ja valmistamaan huippuluokan nostoturvallisuustuotteita, jotka perustuvat aina uusimpaan teknologiaan. Näistä tunnetuimpia ovat Ron-nosturivaaka, dynamometrit sekä kuormasakkelit.

Tänä aikana Ron Crane Scales™:sta on tullut yksi markkinajohtajista, joka tunnetaan kansainvälisesti turvallisuudestaan, korkeasta laadustaan, luotettavuudestaan ​​ja ainutlaatuisista ominaisuuksistaan, kuten erittäin pitkästä akun kestosta ja kompaktin kokoisista tuotteista.

Asenne turvallisuutta ja laatua kohtaan on tuonut Ron Crane Scales™:lle maailmanlaajuisen maineen huippuosaajina ja sen myötä tuhansia turvallisuus-ja laatutietoisia asiakkaita, kuten NASA, Lockheed Martin, Boeing, GE ja Siemens.

Vuonna 2006 Eilon Engineering päätti yhdistää modernin langattoman tiedonsiirron laadukkaan monipistekuormituksen valvonta-ja ylikuormituksenestojärjestelmänsä kanssa. Tämä Ron CraneMasterin pohjalta kehitetty, erityisesti esitystekniikan tarpeisiin suunniteltu tuotesarja sai heti julkaisunsa jälkeen tunnustusta sekä innovaatiopalkintoja kansainvälisillä alan messuilla mm. LDI:ssä ja PLASAssa.

Ron StageMaster™ -nimellä tunnettava showmekaniikan turvallisuusjärjestelmä on aktiivisesti käytössä esimerkiksi Suomen Kansallisoopperassa. Kansainvälisestä käyttäjäkunnasta löytyvät vaikkapa Cirque du Soleil, Tait, PRG ja Walt Disney.

LISÄTIETOJA

PEKKA RYTILAHTI

+358 50 568 7295
pekka.rytilahti@intersonic.fi

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?

LÄHETÄ VIESTI