Vuonna 2002 perustettu CLS LED valmistaa varmatoimisia ja luotettavia tuotteita ammattimaisen LED-valaistuksen tarpeisiin. CLS:n tuotevalikoimasta löytyy useita erilaisia ratkaisuja arkkitehtuurivalaisuun, myymälöihin, ravintoloihin, auloihin ja museoihin. Yrityksen pääkonttori ja myös tuotantolinja sijaitsevat Hollannissa.

Kuinka CLS LED erottuu muista lukemattomien valaisinvalmistajien joukosta?

Tehtaan suunnittelijoille valaistus on taidetta. He käyttävät tuotteisiinsa vain parhaita saatavilla olevia komponentteja. Erittäin hyvin suunniteltujen jäähdytyselementtien ja laadukkaan virtalähteen ansiosta tuotteilla on pitkä käyttöikä pienellä, tai lähes olemattomalla, valotehohävikillä. Lisäksi CLS:n linssit sekä heijastimet ovat parasta laatua.

Modulaarisuus tuo notkeutta tuotantoon

CLS-valaisimet valmistetaan tilausten perusteella, valmiina olevista erilliskomponenteista. Korkean laadun lisäksi, tämä modulaarinen rakenne tekee niistä nimenomaisesti erittäin haluttuja arkkitehtien ja valosuunnittelijoiden keskuudessa ympäri maailmaa. CLS LED pystyykin toimintafilosofiansa myötä tarjoamaan valaisimia tuhansissa eri kokoonpanoissa, jopa pieninä määrinä, ilman suuria lisäkustannuksia. Tämän vuoksi kattava tuotevalikoima sisältää ratkaisut lähes kaikkiin kuviteltaviin projekteihin. Jopa asiakkaan erikoistoiveiden mukaan räätälöidyt valaisimet ovat mahdollisia toteuttaa, useimmiten nopeallakin aikataululla. Yrityksen tutkimus- ja kehitystiimi pitää näitä vain mukavina haasteina arjen keskellä.

CLS LED on oikea ratkaisu, silloin kun tarvitaan laadukkaita ja pitkäikäisiä LED-valaisimia vaativiin kohteisiin, niin sisällä, kuin ulkotiloissa.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ