Bolin Technology

Bolin Technology on valmistanut jo yli 20 vuoden ajan huippulaadukkaita ammattikäyttöön tarkoitettuja PTZ-kameroita turvallisuus- ja AV-alan tarpeisiin. Bolinin kamerat on suunniteltu vastamaan alan vaativimpia standardeja muotoilun, tekniikan, suorituskyvyn ja yhteensopivuuden osalta huomioiden erityisesti käytettävyyden, kuvanlaadun ja säädettävyyden.

Yritys aloitti toimintansa PTZ-kameratuotteiden sopimusvalmistajana 2002. Siitä lähtien Bolin on rakentanut määrätietoisesti omaa tuotevalikoimaansa yhdistämällä korkean kamerateknologian osaamisensa yhteen modernien äänen ja kuvansiirtostandardien kanssa. Näin Bolin on pystynyt luomaan kattavan valikoiman ammattikäyttöön tarkoitettuja ja hinnaltaan kilpailukykyisiä videokameroita ja lisävarusteita.

Bolinin valikoimasta löytyy kameramallit sisä- ja ulkokäyttöön sekä HD että 4K UHD -resoluutiolla ja laajalla ulostulovalikoimalla sisältäen IP-, SDI-, HDMI-, HDBaseT- ja USB 3.0. -vaihtoehdot. Bolinin kameraohjain ja kamerat ovat ONVIF- ja VISCA -yhteensopivia. Yrityksen uusimpia tuotejulkaisuja ovat palkitut Dante AV -yhteensopivat PTZ-kamerat sekä formaattimuuntimet.

SUOSITTELEMME:
D412UH

Bolinin uusin Dante AV -yhteensopiva 4k PTZ-kamera palkittiin ISE 2023 -messulla kahdessa eri Best of Show -kategoriassa. D412UH voi lähettää verkkoon samanaikaisesti kahta eri kuvastriimiä. Tätä voidaan hyödyntää erityisesti jakamalla korkearesoluutioinen, enemmän verkon kapasiteettia varaava broadcast-kuvasignaali ja pienempilaatuinen ja samalla verkon kannalta kevyempi tarkkailusignaali fyysisestikin suoraan eri verkkoihin kamerassa olevien kahden RJ45 liitäntöjen avulla. Kameroiden toimitus alkaa maaliskuussa 2023.

SUOSITTELEMME:
D20H/S

Dante AV -yhteensopiva formaattimuunnin on ohjelmistollisesti valittavissa, käytetäänkö sitä enkooderina vai dekooderina. Maksimissaan 4K kuvanlaadulla toimivan laitteen D20H -perusversio on varustettu HDMI-littännöin ja D20S -mallissa löytyy lisäksi huippulaatuinen 12G SDI-ulostulo.

D20H veroton listahinta on 2795€ ja vastaavasti D20S 2595€

LISÄTIETOJA

LATAUSSIVUSTO

Käyttöohjeet ja latauslinkit

VIDEOT

Tutustu tuotteisiin videoiden avulla

LUE LISÄÄ DANTE AV:STA

Audinate Dante AV

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?