Bolin Technology

Bolin Technology on valmistanut jo yli 20 vuoden ajan huippulaadukkaita ammattikäyttöön tarkoitettuja PTZ-kameroita turvallisuus- ja AV-alan tarpeisiin. Bolinin kamerat on suunniteltu vastamaan alan vaativimpia standardeja muotoilun, tekniikan, suorituskyvyn ja yhteensopivuuden osalta huomioiden erityisesti käytettävyyden, kuvanlaadun ja säädettävyyden.

Yritys aloitti toimintansa PTZ-kameratuotteiden sopimusvalmistajana 2002. Siitä lähtien Bolin on rakentanut määrätietoisesti omaa tuotevalikoimaansa yhdistämällä korkean kamerateknologian osaamisensa yhteen modernien kuvan- ja äänensiirtostandardien kanssa. Näin Bolin on pystynyt luomaan kattavan valikoiman ammattikäyttöön tarkoitettuja ja hinnaltaan kilpailukykyisiä videokameroita ja lisävarusteita.

Bolinin valikoimasta löytyy kameramallit sisä- ja ulkokäyttöön sekä HD että 4K UHD -resoluutiolla ja laajalla ulostulovalikoimalla sisältäen IP-, SDI-, HDMI-, HDBaseT- ja USB 3.0. -vaihtoehdot. Bolinin kameraohjain ja kamerat ovat ONVIF- ja VISCA -yhteensopivia. Yrityksen uusimpia tuotejulkaisuja ovat palkitut Dante AV -yhteensopivat PTZ-kamerat sekä formaattimuuntimet.

OTA YHTEYTTÄ

MIKKO NAKARI
Sales Manager Video
+358 50 521 3292
mikko.nakari@intersonic.fi

SUOSITTELEMME:
D412UH

Bolinin uusin Dante AV -yhteensopiva 4k PTZ-kamera palkittiin ISE 2023 -messulla kahdessa eri Best of Show -kategoriassa. D412UH voi lähettää verkkoon samanaikaisesti kahta eri kuvastriimiä. Tätä voidaan hyödyntää erityisesti jakamalla korkearesoluutioinen, enemmän verkon kapasiteettia varaava broadcast-kuvasignaali ja pienempilaatuinen ja samalla verkon kannalta kevyempi tarkkailusignaali fyysisestikin suoraan eri verkkoihin kamerassa olevien kahden RJ45 liitäntöjen avulla. Kameroiden toimitus alkaa maaliskuussa 2023.

SUOSITTELEMME:
D20H/S

Dante AV -yhteensopiva formaattimuunnin on ohjelmistollisesti valittavissa, käytetäänkö sitä enkooderina vai dekooderina. Maksimissaan 4K kuvanlaadulla toimivan laitteen D20H -perusversio on varustettu HDMI-littännöin ja D20S -mallissa löytyy lisäksi huippulaatuinen 12G SDI-ulostulo.

D20H veroton listahinta on 2795€ ja vastaavasti D20S 2595€

LISÄTIETOJA

LATAUSSIVUSTO

Käyttöohjeet ja latauslinkit

DOWNLOADS

VIDEOT

Tutustu tuotteisiin videoiden avulla

Videot

LUE LISÄÄ DANTE AV:STA

Audinate Dante AV

DANTE AV

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?

LÄHETÄ VIESTI