Audient syntyi Englannissa vuonna 1997 David Deardenin ja Gareth Daviesin myytyä aiemman live- ja studiomiksereitä valmistaneen DDA-brändinsä Klark Teknikille (nykyisin osa Music Groupia). Muun muassa John Lennonin, George Harrisonin ja Ringo Starrin henkilökohtaiset studiot kalustaneiden herrojen uusi tavoite oli valmistaa laadukkaita analogimiksereitä studiokäyttöön ja ensimmäisenä tuotteena syntyi yhä valmistuksessa oleva ASP8024, tuhansien studioiden analogisydän, nykyään DAW-ohjauksella varustettuna.

Sittemmin Audient on laajentanut myös digitaaliaudion puolelle valmistaen esimerkiksi huippuluokan mikkietuasteilla varustettuja äänikortteja kotistudiokäyttöön ja monipuolisia monitorikontrollereja.

ME SUOSITTELEMME

Audient Sono

Sono

Sono on erityisesti kitaristeille ja basisteille kohdennettu interface. Audientin analogiosaamisen lisäksi tarjolla on Two notesin Torpedo -sarjasta lisensoitu vahvistinmallinnos ja monipuoliset reititysmahdollisuudet. Sono on suunniteltu erityisesti kotistudioihin, mutta se kasvaa tarvittaessa makuuhuoneen nurkasta myös ”treenikämppäluokkaan” kahdeksankanavaisen ADAT-väylän avulla. Tietoliikenneväylänä on USB-C ja ajurituki löytyy Mac ja Windows -tietokoneille.

ME SUOSITTELEMME

ASP880

ASP 880 tarjoaa yhden räkkiunitin koossa kahdeksan Audientin huippuluokan etuastetta jopa 70 dB:n vahvistuksella, vaihdettavalla impedanssilla ja säädettävällä bassoleikkurilla. Kahdessa ensimmäisessä kanavassa sisääntulovaihtoehtona on yläsävelsarjoilla signaalia maustava JFET-instrumenttisisääntulo. Laite integroituu studioon kuin studioon AES ja ADAT -digiliitäntöjen avulla. Analogiliitäntöjä on mahdollista käyttää myös insert-pisteinä mikkisisääntulon ja AD-muunnoksen välissä ulkoista prosessointia varten. Tinkimättömyyttä kuvastaa hyvin se, että jopa laitteen säätöpotikat on valmistettu muovin sijaan alumiinista!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

TOPI SUURONEN

+358 50 523 3524
topi.suuronen@intersonic.fi

AUDIENT UUTISET

Audientilta immersiivinen ORIA-interface-kontrolleri

18 tammikuun, 2024|0 Comments

Hyvä stereomiksaus tuntuu parhaimmillaan kolmiulotteiselta, mutta ei kuitenkaan aivan niin kolmiulotteiselta kuin aito monikanavainen toisto. Harmillisesti monikanavaisuus on kuitenkin ollut perinteisesti hankala ja hinnakas toteuttaa, sillä jokainen lisäkanava tuo aina omat kulunsa vahvistinkanavien kaiuttimien [...]

Audient iD24 – pari pykälää parempi

14 maaliskuun, 2023|0 Comments

Analogisista äänityskonsoleista tuttu brittiläinen Audient julkaisi ensimmäisen äänikorttinsa iD22:n vuonna 2013. Tämän jälkeen sarja on täydentynyt niin isompien kuin pienempienkin mallien osalta. Toisen sukupolven iD mk2-interfacet tulivat markkinoille viime vuoden aikana iD22:sta lukuun ottamatta [...]

LISÄMATERIAALI

BLOGI

Audient uutisia ja asiakastarinoita blogimuodossa

TUTORIAALIT

Katso Audientin omia opetusvideoita

YOUTUBE-KANAVA

Vieraile Audientin YouTube-kanavalla

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?