Audient syntyi Englannissa vuonna 1997 David Deardenin ja Gareth Daviesin myytyä aiemman live- ja studiomiksereitä valmistaneen DDA-brändinsä Klark Teknikille (nykyisin osa Music Groupia). Muun muassa John Lennonin, George Harrisonin ja Ringo Starrin henkilökohtaiset studiot kalustaneiden herrojen uusi tavoite oli valmistaa laadukkaita analogimiksereitä studiokäyttöön ja ensimmäisenä tuotteena syntyi yhä valmistuksessa oleva ASP8024, tuhansien studioiden analogisydän, nykyään DAW-ohjauksella varustettuna.

Sittemmin Audient on laajentanut myös digitaaliaudion puolelle valmistaen esimerkiksi huippuluokan mikkietuasteilla varustettuja äänikortteja kotistudiokäyttöön ja monipuolisia monitorikontrollereja.

ME SUOSITTELEMME

Audient Sono

Sono

Sono on erityisesti kitaristeille ja basisteille kohdennettu interface. Audientin analogiosaamisen lisäksi tarjolla on Two notesin Torpedo -sarjasta lisensoitu vahvistinmallinnos ja monipuoliset reititysmahdollisuudet. Sono on suunniteltu erityisesti kotistudioihin, mutta se kasvaa tarvittaessa makuuhuoneen nurkasta myös ”treenikämppäluokkaan” kahdeksankanavaisen ADAT-väylän avulla. Tietoliikenneväylänä on USB-C ja ajurituki löytyy Mac ja Windows -tietokoneille.

ME SUOSITTELEMME

ASP880

ASP 880 tarjoaa yhden räkkiunitin koossa kahdeksan Audientin huippuluokan etuastetta jopa 70 dB:n vahvistuksella, vaihdettavalla impedanssilla ja säädettävällä bassoleikkurilla. Kahdessa ensimmäisessä kanavassa sisääntulovaihtoehtona on yläsävelsarjoilla signaalia maustava JFET-instrumenttisisääntulo. Laite integroituu studioon kuin studioon AES ja ADAT -digiliitäntöjen avulla. Analogiliitäntöjä on mahdollista käyttää myös insert-pisteinä mikkisisääntulon ja AD-muunnoksen välissä ulkoista prosessointia varten. Tinkimättömyyttä kuvastaa hyvin se, että jopa laitteen säätöpotikat on valmistettu muovin sijaan alumiinista!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

TOPI SUURONEN

+358 50 523 3524
topi.suuronen@intersonic.fi

AUDIENT UUTISET

Smaart ja Audient yhteistyöhön

8 joulukuu, 2022|0 Comments

Gain tracking Smaartin SPL-mittauksiin Joulukuun puolivälissä julkaistava Rational Acousticsiin Smaart-audiomittasoftan 9.1 -päivitys tuo mukanan integraation Audient EVO -sarjan äänikortteihin. Tämä mahdollistaa niin kutsutun gain tracking -toiminnon, jonka myötä Smaart-käyttäjä voi säätää äänikorttinsa etuasteen vahvistusta [...]

Audientin tehokkain interface EVO 16 nyt saatavilla

13 syyskuu, 2022|0 Comments

Audientin tuoteperheeseen kuuluva EVO-sarja sai loppukesästä uuden jäsenen. EVO 16 on valmistajan toistaiseksi tehokkain ja kattavin äänikorttiratkaisu, joka tarjoaa 24 sisääntuloa ja jopa 28 ulostuloväylää, jos kahdet itsenäisesti säädettävät kuulokeulostulotkin lasketaan mukaan. Helppokäyttöisyys suunnittelun [...]

LISÄMATERIAALI

BLOGI

Audient uutisia ja asiakastarinoita blogimuodossa

BLOGI

TUTORIAALIT

Katso Audientin omia opetusvideoita

OPETUSVIDEOT

YOUTUBE-KANAVA

Vieraile Audientin YouTube-kanavalla

Youtube

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?

LÄHETÄ VIESTI