Vanhan vitsin mukaan ammattiaudiopuolella rakastetaan standardeja – ja juuri siksi niitä on niin monta! Tähän markkinarakoon asettuu vuonna 2007 perustettu Appsys ProAudio, joka on erikoistunut digitaaliaudion formaattimuunnoksiin. Yrityksen perustaja, aiemmin muun muassa RME:n kehitystyöhön osallistunut Rolf Eichenseher tekee kehitystyötä Sveitsin Zürichistä käsin, ja Appsys ProAudion tuotteet valmistetaan Saksassa ISO 9001-laatustandardien mukaisesti.

Pieni, mutta notkea yritys reagoi nopeasti käyttäjien tarpeisiin ja kehityspyyntöihin, joka onkin tuonut Appsys ProAudille tyytyväisiä asiakkaita yleisradioyhtiöistä pienempiin äänentoistoyrityksiin saakka.

Appsys ProAudio inspiration

Appsys ProAudio inspiration

ME SUOSITTELEMME

Appsys ProAudio Multiverter

MVR-64 MULTIVERTER

Appsys ProAudion lippulaivatuote on Multiverter, joka on yhden räkkiunitin koteloon rakennettu 448 x 448 kanavainen reititysmatriisi/formaattimuunnin. Se tarjoaa ratkaisun lähes kaikkiin vastaantuleviin tilanteisiin, joissa digitaalista monikanavaista ääniformaattia on muutettava toiseen muotoon. Väylävaihtoehtoina ovat Dante/AES67, MADI (optinen/koaksiaali/RJ45), ADAT, AES50, S/PDIF ja AES3 (optical). Lisäoptiona on saatavilla SRC-moduuli, joka auttaa eri kellotaajuuksilla toimivien signaalien reitityksessä: laite tukee kaikkea 32 – 192 kHz:n väliltä. Tulevaisuuden tarpeisiin laitteessa on myös laajennusportti, johon on suunnitteilla muun muassa AVB- ja Soundgrid-laajennuskortit.

Multiverter on operoitavissa laitteen naamataulusta, verkon välityksellä tai USB:n avulla. Sisäinen signaaligeneraattori ja kuulokevahvistin auttavat monitoroinnissa ja muuttuvien käyttöympäristöjen testaamisessa. Suunnittelun perusteellisuudesta kertoo paljon se, että Multiverterissä on vakiona mahdollisuus peräti kolminkertaiselle virtasyötölle.

Lue lisää Multiverterista

ME SUOSITTELEMME

Appsys ProAudio MADI-TP

MTA-64 ADAPTER FOR MADI-TP

MADI-TP toimii yhdessä Multiverterin kanssa, muuntaen DiGiCon tai Soundcraft/Studer -digimiksereiden käyttämien CAT-MADI (Twisted Pair) formaattin AES-X213 -standardin mukaiseen MADI-muotoon, jota Multiverter sisäisesti käyttää. Kämmenenkokoinen purkki on 100% bittitransparentti. Myös kahden MADI-TP:n yhtäaikainen käyttö on mahdollista, jolloin Multiverteriin saadaan kaksi DiGiCo/Harman -MADI-lähdettä yhtä aikaa.

Lue lisää MTA-64 adapterista

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Topi Suuronen

TOPI SUURONEN

+358 50 523 3524
topi.suuronen@intersonic.fi

LISÄMATERIAALI

VALMISTAJAN KOTISIVUT

Vieraile Appsys ProAudion -sivuilla

KOTISIVUT

APPSYS PROAUDIO FACEBOOK-SIVU

Kuule ensimmäisenä uusimmat Appsys ProAudio -uutiset seuraamalla heidän Facebook-sivua

FACEBOOK

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?

LÄHETÄ VIESTI