TDE-lighttech on toiminut valaistusalalla vuodesta 1990 ja on siitä lähtien kehittänyt ja tuottanut innovatiivisia tuotteita. Heidän LED -ratkaisut perustuvat perusolettamukseen, että valo on aina enemmän kuin pelkkä tuote. Valolla on voima vaikuttaa meihin emotionaalisesti ja biologisesti.

TDE-lighttech pääkonttori on Diemenissä Amsterdamin laitamilla. Siellä sijaitsee myös valmistajan oma kehitys- ja tutkimusosasto, joka takaa tuotteiden korkean laadun.

Monet heidän tuotteistaan on kehitetty asiakkaiden pyynnöstä. Tämän seurauksena TDE on muuntanut rohkeita ideoita ja konsepteja innovatiivisiksi tuotteiksi ja jännittäviksi projekteiksi.

Suosituimpana TDE-tuotteena voidaan mainita MoodSpot valaisimet, joita on käytössä Suomessakin useissa teattereissa ja konserttisaleissa. Esimerkkeinä vaikkapa Kuhmotalo, Martinus Sali, Sellosali, Tampere-talo, Seinäjoen-, Lahden-, Porin- ja Kajaanin kaupunginteatterit.

Tästä pääset valmistajan kotisivuille.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

PEKKA RYTILAHTI

Sales Manager
Lighting & Stage Mechanics
pekka.rytilahti@intersonic.fi
+358 20 767 9452
+358 50 568 7295

ME SUOSITTELEMME

Moodspot WRGB1465

Moodspot WRGB1465 Downlight on edistyksellinen säädettävä valkoinen alasvalo yhdistettynä RGBW-spektriin, joka on suunniteltu erityisesti teatteri-, auditorio- ja viihdekäyttöön tarkoitettuihin kotivaloihin.

Moodspot sisältää Black Body Locus -seurannan WarmDimmingin ja CCT-virityksen 1400K:iin asti ja himmentää välkkymättä 0 prosenttiin.

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?