MA Lighting ja grandMA-valopöydät

MA Lighting tunnetaan ympäri maapalloa erittäin edistyneistä GrandMA-valopöydistä tarjoten ratkaisuja aina huippuammattilaisista harrastajiin. Vuonna 1983 perustettu saksalainen MA Lighting on ollut älykkään valonohjauksen suunnannäyttäjä alusta asti. Yhtiö valmistaa tinkimättömällä laadulla huippuluokan valo-ohjaimia ja valoverkon komponentteja luvaten varmatoimisen ja reaaliaikaisen valonohjausjärjestelmän.

Vuodesta 1997 tuotannossa ollut grandMA-valokonsolien perhe on muodostunut alan standardiksi, johon muita merkkejä verrataan. Tuoteperheen kantava filosofia on verkottuminen ja skaalautuvuus – grandMA ei ole pelkkä konsoli vaan softan ja raudan täydellinen liitto, joka Nodeilla ja PU-verkkoprosessoreilla tuettuna kasvaa valonohjauksen saumattomaksi kokonaisratkaisuksi.

GrandMA-tuoteperheen viimeisin tulokas on grandMA3!

grandMA-valokonsolit täyttävät tiukimmatkin vaatimukset

Tinkimättömään softa- ja laitekehitykseen panostamalla MA Lighting on pystynyt vastaamaan nopeassa tahdissa muuttuvan kentän haasteisiin ja tarpeisiin, ja täyttää huippuammattilaisten tiukimmatkin vaatimukset tarjoamalla huomisen ratkaisuja ennen muita – jo tänään! Ei ihme, että GrandMA-järjestelmät hallitsevat esitysvalaisua teattereissa, konserttilavoilla ja kaikkialla, missä arvostetaan käyttömukavuutta, toimintavarmuutta ja lyömättömiä ominaisuuksia.

Nykyisestä kautta aikain laajimmasta GrandMA3-mallistosta löytyy juuri sopiva konsoliversio kaikkiin kokoluokkiin ja erikoisvaatimuksiin, lähtien Full-Sizen isosta pinnasta suosituimpaan Light -konsoliin. Valikoima on lisääntynyt Compact -sarjan konsoleista ja kustannustehokkaista onPC command wing XT ja command wing versioilla. Faderwing -lisäyksiköillä voi laajentaa kokonaisuuksia tarpeita vastaaviksi.

MA tukee käyttäjiensä tarpeita

MA Lighting tuntee käyttäjiensä tarpeet ja tarjoaa hyvät koulutus-, tuki- ja huoltopalvelut. MA-tuotteiden käyttäjillä on esimerkiksi tukenaan 24 tuntia vuorokaudessa auki oleva helpdesk. MA:lla on oma maksuton e-learning-portaali, jossa löytyy koulutuslinjat dot2-, MA2- ja MA3-valonohjausjärjestelmille. Valmistajan omalla YouTube-kanavalla löytyy MA3:een erilaisia 3–5 minuuttia pitkiä videoita (MA Tips), joissa jokaisessa keskitytään yhteen valosuunnittelijoille oleelliseen tai inspiroivaan asiaan. Videot on suunniteltu niin, että ne palvelevat kiireessäkin. Tämän lisäksi MA Universityn koulutuksia on mahdollista suorittaa suomeksi meidän omissa koulutustiloissamme Espoon Olarinluomassa tai koulutusta voidaan järjestää räätälöidysti asiakkaan omissa tiloissa.

Tästä pääset valmistajan omille kotisivuille.

MA-UUTISIA

AJANKOHTAISTA MA:LTA

SINUA PALVELEE

grandMA3 software 1.4TIETOA MA:STA

Tutustu MA Lightingin maailmaan!MA TIPS -VIDEOT

MA Tips -videot antavat hyviä vinkkejä MA:n parissa työskentelyyn. Videot antavat myös hyvää pohjatietoa MA-koulutuksia varten.

ONLINE-OHJEET

Kaikki MA-tuotteiden käyttöohjeet kätevästi verkosta (englanniksi).