MA Lighting ja grandMA-valopöydät

MA Lighting tunnetaan ympäri maapalloa erittäin edistyneistä GrandMA-valopöydistä tarjoten ratkaisuja aina huippuammattilaisista harrastajiin. Vuonna 1983 perustettu saksalainen MA Lighting on ollut älykkään valonohjauksen suunnannäyttäjä alusta asti. Yhtiö valmistaa tinkimättömällä laadulla huippuluokan valo-ohjaimia ja valoverkon komponentteja luvaten varmatoimisen ja reaaliaikaisen valonohjausjärjestelmän.

Vuodesta 1997 tuotannossa ollut grandMA-valokonsolien perhe on muodostunut alan standardiksi, johon muita merkkejä verrataan. Tuoteperheen kantava filosofia on verkottuminen ja skaalautuvuus – grandMA ei ole pelkkä konsoli vaan softan ja raudan täydellinen liitto, joka Nodeilla ja PU-verkkoprosessoreilla tuettuna kasvaa valonohjauksen saumattomaksi kokonaisratkaisuksi.

GrandMA-tuoteperheen viimeisin tulokas on grandMA3!

grandMA-valokonsolit täyttävät tiukimmatkin vaatimukset

Tinkimättömään softa- ja laitekehitykseen panostamalla MA Lighting on pystynyt vastaamaan nopeassa tahdissa muuttuvan kentän haasteisiin ja tarpeisiin, ja täyttää huippuammattilaisten tiukimmatkin vaatimukset tarjoamalla huomisen ratkaisuja ennen muita – jo tänään! Ei ihme, että GrandMA-järjestelmät hallitsevat esitysvalaisua teattereissa, konserttilavoilla ja kaikkialla, missä arvostetaan käyttömukavuutta, toimintavarmuutta ja lyömättömiä ominaisuuksia.

Nykyisestä kautta aikain laajimmasta GrandMA3-mallistosta löytyy juuri sopiva konsoliversio kaikkiin kokoluokkiin ja erikoisvaatimuksiin, lähtien Full-Sizen isosta pinnasta suosituimpaan Light -konsoliin. Valikoima on lisääntynyt Compact -sarjan konsoleista ja kustannustehokkaista onPC command wing XT ja command wing versioilla. Faderwing -lisäyksiköillä voi laajentaa kokonaisuuksia tarpeita vastaaviksi.
MA-UUTISIA

MA E-Learning

8 helmikuu, 2021|

MA E-Learning on MA Lightingin luoma interaktiivinen ja käyttäjäystävällinen verkko-oppimisympäristö. Sen avulla voit opiskella [...]

grandMA3-takuulaajennusohjelma

18 joulukuu, 2020|

Hyvä MA3 käyttäjä, MA Lighting International tarjoaa lisätakuuaikaa 12 kuukautta kaikille GrandMA3-konsoleille (kaikki konsolimallit, [...]

Load More Posts

AJANKOHTAISTA MA:LTA

SINUA PALVELEE

grandMA3 software 1.4


TIETOA MA:STA

Tutustu MA Lightingin maailmaan!MA LIGHTING | ABOUT US

MA TIPS -VIDEOT

MA Tips -videot antavat hyviä vinkkejä MA:n parissa työskentelyyn. Videot antavat myös hyvää pohjatietoa MA-koulutuksia varten.

MA TIPS

ONLINE-OHJEET

Kaikki MA-tuotteiden käyttöohjeet kätevästi verkosta (englanniksi).


ONLINE MANUALS