Belgialainen Luminex keskittyy laadukkaisiin ja helposti konfiguroitaviin verkkotuotteisiin audio, data, valo ja video käyttökohteita ajatellen. Luminexin suurin asiakaskunta löytyy viihdeteollisuuden parista. Valikoima kattaa verkkokytkimet, DMX splitterit, DMX konvertterit sekä nodet. Valmistajan päämääränä on mahdollistaa mahdollisimman helposti ja luotettavasti toimivia verkotusratkaisuja, joiden konfigurointiin ei tarvita syvällistä verkko-osaamista.

Vuonna 2002 belgialaiset Bart Swinnen ja Jan Reckens kutsuivat koolle joukon nuoria ja innokkaita elektroniikka- ja softapuolen ihmisiä. Ryhmän tavoitteena oli luoda uusi lähestymistapa DMX-ohjattujen valojen kontrollointiin. Näin sai alkunsa yritys Luminex Lighting Control Equipment, joka lanseerasi ensimmäisen tuotteensa Ethernet-DMX8 noden Ateenan paraolympialaisissa vuonna 2004.

Vuosien myötä Luminexista on tullut AV-alalla erittäin tunnettu brändi, joka on laajentanut portfoliotaan verkkoratkaisujen tarjoajana myös audio- ja videopuolelle. Luminex on tunnettu myös yhteistyöstään muiden yritysten kanssa, joihin lukeutuvat muun muassa MA Lighting, Yamaha ja QSC. Nykyään Luminex-ratkaisuja käytetään konserteissa ja konferensseissa, erilaisissa taide- ja design-tapahtumissa, kiinteissä asennuksissa, teemapuistoissa ja esimerkiksi risteilyaluksilla.

Luminex kulkee verkkoteknologian ja AV-ohjauksen etulinjassa tinkimättä luotettavuudesta, asiakaspalvelusta ja 24/7-tuotetuesta. Intohimoisen asenteen ja raudanlujan osaamisen ansiosta Luminexista on tullut arvostettu brändi viihde- ja esitysteknologia-alan verkkoratkaisujen tarjoajana.

Tästä pääset valmistajan kotisivuille.

ME SUOSITTELEMME

GigaCore 10 

Tämä kytkinvalikoiman pieni tehopakkaus on rakennettu kestämään kovaa käyttöä. Tuote sisältää kahdeksan Ethercon yhteensopivaa RJ45 porttia sekä kaksi kuituväylää. Tuotteesta on saatavilla useita eri kombinaatioita 130W PoE virransyötöllä tai ilman, sekä laajalla valikoimalla eri kuituformaatteja.

Laite voidaan sijoittaa räkkiin, seinään, pöytärakenteisiin tai vaikkapa kouralla trussiin. Kytkimen konfigurointi on helppoa ja se pitää silti sisällään vaativampien verkkoratkaisujen ominaisuuksia, kuten vaikkapa link aggregation ja VLAN toiminnot. Laitteen virtakaapeli on lukittava Neutrik PowerCON TRUE1. GigaCore 10 on siis kaikin puolin keikkaolosuhteisiin tehty ammattityökalu. Perusmallin listahinta on 1335€ alv0% ja PoE virransyötöllisenä versiona 1860€ alv0%.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?

LÄHETÄ VIESTI