Belgialainen Luminex keskittyy laadukkaisiin ja helposti konfiguroitaviin verkkotuotteisiin audio, data, valo ja video käyttökohteita ajatellen. Luminexin suurin asiakaskunta löytyy viihdeteollisuuden parista. Valikoima kattaa verkkokytkimet, DMX splitterit, DMX konvertterit sekä nodet. Valmistajan päämääränä on mahdollistaa mahdollisimman helposti ja luotettavasti toimivia verkotusratkaisuja, joiden konfigurointiin ei tarvita syvällistä verkko-osaamista.

Vuonna 2002 belgialaiset Bart Swinnen ja Jan Reckens kutsuivat koolle joukon nuoria ja innokkaita elektroniikka- ja softapuolen ihmisiä. Ryhmän tavoitteena oli luoda uusi lähestymistapa DMX-ohjattujen valojen kontrollointiin. Näin sai alkunsa yritys Luminex Lighting Control Equipment, joka lanseerasi ensimmäisen tuotteensa Ethernet-DMX8 noden Ateenan paraolympialaisissa vuonna 2004.

Vuosien myötä Luminexista on tullut AV-alalla erittäin tunnettu brändi, joka on laajentanut portfoliotaan verkkoratkaisujen tarjoajana myös audio- ja videopuolelle. Luminex on tunnettu myös yhteistyöstään muiden yritysten kanssa, joihin lukeutuvat muun muassa MA Lighting, Yamaha ja QSC. Nykyään Luminex-ratkaisuja käytetään konserteissa ja konferensseissa, erilaisissa taide- ja design-tapahtumissa, kiinteissä asennuksissa, teemapuistoissa ja esimerkiksi risteilyaluksilla.

Luminex kulkee verkkoteknologian ja AV-ohjauksen etulinjassa tinkimättä luotettavuudesta, asiakaspalvelusta ja 24/7-tuotetuesta. Intohimoisen asenteen ja raudanlujan osaamisen ansiosta Luminexista on tullut arvostettu brändi viihde- ja esitysteknologia-alan verkkoratkaisujen tarjoajana.

Tästä pääset valmistajan kotisivuille.

ME SUOSITTELEMME

GigaCore 10 

Tämä kytkinvalikoiman pieni tehopakkaus on rakennettu kestämään kovaa käyttöä. Tuote sisältää kahdeksan Ethercon yhteensopivaa RJ45 porttia sekä kaksi kuituväylää. Tuotteesta on saatavilla useita eri kombinaatioita 130W PoE virransyötöllä tai ilman, sekä laajalla valikoimalla eri kuituformaatteja.

Laite voidaan sijoittaa räkkiin, seinään, pöytärakenteisiin tai vaikkapa kouralla trussiin. Kytkimen konfigurointi on helppoa ja se pitää silti sisällään vaativampien verkkoratkaisujen ominaisuuksia, kuten vaikkapa link aggregation ja VLAN toiminnot. Laitteen virtakaapeli on lukittava Neutrik PowerCON TRUE1. GigaCore 10 on siis kaikin puolin keikkaolosuhteisiin tehty ammattityökalu. Perusmallin listahinta on 1615€ alv0% ja PoE virransyötöllisenä versiona 2260€ alv0%.

ME SUOSITTELEMME

GigaCore 30i 

Luminexin kytkinmalliston uusin tulokas kasvattaa tiedonsiirron maksimikapasiteettia kuuden 10Gb SFP-portin myötä. Kytkimen 168Gb runkonopeus takaa sen, että kaikkien porttien maksimi dataliikenne on myös käytännössä hyödynnettävissä.

Tuhannen watin maksimi PoE-teho mahdollistaa PoE++ virransyötön jokaisesta RJ45-portista. Teho riittää käytännössä lähes kaikkiin markkinoilla oleviin PoE IP-kameroihin ja PoE kaiutinmalleihin.

Kuten muutkin Luminex-tuotteet, 30i on valmistettu Euroopassa, joten se on turvallinen vaihtoehto myös tiedonsiirron kannalta diskreetteihin verkkoympäristöihin. Jämäkän rakenteensa ansiosta, 30i soveltuu asennuskäytön lisäksi yhtä hyvin myös keikkaolosuhteisiin.

30i 1Gb-perusmallin veroton listahinta on 3160€ ja kuudella 10Gb SFP+ portilla sekä ylimääräisellä PoE virtalähteellä varustettu tehokkain malli on verottomalta listahinnaltaan 5315€. Yhteensä 30i-kytkimiä on saatavilla kahdeksaa eri variaatiota.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

PEKKA RYTILAHTI

Sales Manager
Lighting & Stage Mechanics
pekka.rytilahti@intersonic.fi
+358 20 767 9452
+358 50 568 7295

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?