König and Meyer

“König & Meyer – Stands for music” -slogan kertoo oleellisimman yli 70 vuotta toimineesta saksalaisyrityksestä. On miltei mahdotonta kuvitella musiikkitapahtumaa, jossa K&M:n tuotteet eivät olisi tavalla tai toisella läsnä: mikrofonipidikkeinä, mikki- ja nuottitelineinä, kitaraständinä, kosketinsoittimien jalustana, soittajien jakkarana, valo- tai kaiutintelineenä…

K&M:n valikoimasta löytyy yli 1500 nimikettä. Vaikka ”Könärin” tuotteet ovatkin pääosin periaatteessa yksinkertaisia metallitelineitä, pysyttelee K&M silti kiinni ajassa tuoden joka vuosi uusia innovaatioita markkinoille. K&M ei tee kertakäyttötuotteita, vaan kaikilla tuotteilla on viiden vuoden takuu ja katalogista löytyville tuotteille luvataan varaosia saatavaksi 10 vuoden ajaksi.

ME SUOSITTELEMME

König & Meyer 21090-300-55

210/9

K&M 21090-300-55 eli kavereiden kesken 210/9 on modernien mikrofonitelineiden mittatikku. Teleskooppipuomi ja säädettävä pystykorkeus tarjoavat riittävän ulottuvuuden lähes kaikkiin tarpeisiin. Mikkitelineen reilun kolmen kilon paino on riittävä vakauden puolesta, mutta ei liioiteltu roudattavuuden kannalta. Jämerä rakenne pitää runkoäänet ja lavan kopinat kurissa.

Telineen perusväri on musta, kuten asiaan vihkiytyneille tuotteen pitkän koodinimen kaksi viimeistä numeroa kertoo, mutta jos tarvetta ilmenee, niin kromattuna ja valkoisenakin samaa telinettä saa. Mitä muuta voisi mikkitelineeltä toivoa?

Lue lisää 210/9:sta

ME SUOSITTELEMME

OMEGA-E

K&M 18800-000-55 eli ”Omega-E” on kosketinsoitinteline, jonka korkeutta voidaan säätää sähkömoottorin avulla. Se pohjautuu moottorittomaan 18810 Omega-malliin ja edeltäjänsä tavoin telinettä voidaan laajentaa valinnaisilla lisäosilla, kunhan kokonaistaakka ei ylitä 80 kiloa. Telineen muistiin voidaan asettaa neljä peruskorkeutta 597 ja 1257 millimetrin välillä. Säätöjä voidaan tietysti tehdä vapaasti, myös haluttaessa älypuhelimen bluetooth-sovelluksen avulla. Telineeseen integroitu kaapelointiväylä pitää puolestaan paikat siistinä.

Lue lisää Omega-E:sta

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Antti Rintamäki

ANTTI RINTAMÄKI

+358 50 358 7878
antti.rintamaki@brightgroup.com

LISÄMATERIAALI

VALMISTAJAN KOTISIVUT

Vieraile König & Meyerin -sivuilla

KOTISIVUT

TUOTEKATALOGIT

Tutustu König & Meyerin tuotevalikoimaan heidän tuotekatalogiensa avulla

TUOTEKATALOGIT

YOUTUBE

Vieraile König & Meyerin YouTube-kanavalla

YOUTUBE

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?

LÄHETÄ VIESTI