Äänialan ammattilaisina toimineet veljekset Colin ja David Park yhdessä ystävänsä Duncan Fryn kanssa perustivat yhteisen yrityksen Melbournessa melkein 40 vuotta sitten. Kolmikko suunnitteli helppokäyttöisiä ja laadukkaita tuotteita omilla keikoilla ja asennuskohteissa esiin tulleisiin tarpeisiin, sitten tarvetta hyvin mietityille ja toteutetuille tuotteille ilmeni muuallakin.

Edelleen yksityisomistuksessa oleva yritys on säilyttänyt saman alkuaikojen draivin: jos jossain ilmenee selkeä tarve täsmätuotteelle, niin ARX on aina valmis tarttumaan haasteeseen. Tällä asenteella on uudistettu niin BBC:n laitekantaa kuin myös toteutettu Olympialaisten massiivisia signaalijakojärjestelmiä.

Suurista referensseistä huolimatta ARX:n suosituimmat tuotteet ovat pieniä ongelmanratkaisijoita, kuten vaikkapa Audibox-sarjan vahvarakenteiset USB-äänikortit ammattikäyttöön.

Jotain kolmikon tarkkanäköisyydestä kertoo myös se, että osa 80-luvulla suunnitelluista tuotteista on yhä edelleen tuotannossa, paranneltuna modernein komponentein ja tuotantomenetelmin.

Tästä pääset valmistajan kotisivuille.


ME SUOSITTELEMME

ARX USB Ultra VSR Broadcast

on 24-bittinen korkearesoluutioinen USB-interface, joka toimii Win/Mac-ympäristöissä ilman ajureita. Laite tarjoaa kaksi sisään- ja ulostuloa häiriötöntä signaalinsiirtoa analogisen ja digitaalisen maailman välissä muuntajaerotettuna, siis ilman maalenkkiongelmia.

Näytteenottotaajuus on valittavissa yleisimpien vaihtoehtojen mukaan 44,1 ja 192 kHz:n välillä. Käsityönä Australiassa rakennettu kokonaisuus on koottu pomminvarmaan metallikoteloon.

Laitteen listahinta on 438,75€ alv0%

ME SUOSITTELEMME

MIXXMaker – Wireless audio, USB, Mic/Line Master Mixer

Kännykät, tabletit, laptop-tietokoneet, bluetooth- ja USB-laitteeet ovat nousseet arkipäiväisiksi ohjelmalähteiksi lähes kaikissa esitystilanteissa kuntosaleilta yritysten neuvottelutiloihin. ARX tarjoaa näihin yleisiin tarpeisiin helppokäyttöisen mikserin, joka on rakennettu käyttäjäystävälliseen muotoon ja kompaktiin yhden räkkiunitin koteloon.

MIXXMaker tarjoaa bluetooth-väylän, ajurivapaan USB:n, 3,5 mm sisääntulolla varustetun linjasisääntulon, kaksi phantomilla varustettua mikki-/linjatason sisääntuloa, kaksi linjasisääntuloa ja monipuoliset ja helposti säädettävät ulostulot.

Takapaneelissa on myös kytkettävä ducker helpottamaan kuulutuskäyttöä: kun ensimmäiseen mikrofonisisääntuloon ilmestyy signaali, laite vaimentaa automaattisesti kaikkia muita sisääntuloja 20 desibelin verran.

MIXXMaker on intuitiivinen ja helppokäyttöinen mikseri, joka taitaa kaikki nykyaikaisen AV-ympäristön äänimikserin tehtävät eritäin kompaktissa koossa.

Laitteen listahinta on 670,83€ alv0%

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

JORMA TIKKA

Sales Manager
Pro Audio

jorma.tikka@intersonic.fi
+358 40 771 4044
+358 50 523 3524

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?