Projektorivalmistaja Vivitek ja Intersonic ovat tehneet pohjoismaisen yhteistyösopimuksen ja tämän myötä Intersonic aloittaa Vivitek-tuotteiden maahantuonnin Suomessa ja Ruotsissa jo toukokuun aikana. Vivitekin AV-tuotteet ja ratkaisut on suunniteltu vastaamaan muun muassa koulutuksen, kotiteatterien, yritysten ja tapahtumien moninaisiin tarpeisiin.

Tavoitteet korkealla

Vivitek on suhteellisen nuoresta iästään huolimatta kunnianhimoinen ja tavoitteellinen laitevalmistaja. Yritys aloitti projektorien valmistuksen vuonna 2008 ja edelläkävijän rooli projektoreiden ja Digital Signage -tuotteiden kehittämisessä ei ole tuulesta temmattu. Valmistaja tuli tunnetuksi markkinoiden ensimmäisestä Full HD LED-projektoristaan jo vuonna 2010. Vaikka kansainvälisesti myynnissä olevia projektoribrändejä on lukemattomia, Vivitek on yksi harvoista projektorivalmistajista, joka todellisuudessa itse myös valmistavat tuotteensa.

Vivitekin projektorit ovat saaneet paljon positiivista palautetta niiden korkean laadun, luotettavuuden ja suorituskyvyn ansiosta. Yritys on myös tunnettu innovatiivisista teknologioistaan, kuten LED-projektoreista ja langattomista projektorijärjestelmistä.

Vivitekin tärkeimpiä tuotteita ovat muun muassa lähiprojektorit, kokoushuoneprojektorit, minikokoiset HD LED Qumi –projektorit, 3D-valmiit digitaaliset projektorit ja yhteistyönäyttöpaneelit, jotka on toteutettu yhdessä TouchIT Technologiesin kanssa. Yksi keskeinen tuoteperhe on Novo Eco-System, joka yhdistää langattoman ja digitaalisen näytönratkaisut tarjoten vaivattoman ja helpon käyttökokemuksen.

Yhteiset arvot

Vivitek ja Intersonic jakavat yhteisiä arvoja. Vivitek on sitoutunut ympäristöystävällisyyteen, mikä näkyy lyijyttömissä linsseissä, älykkäässä jäähdytysjärjestelmässä, kierrätetyn paperin käytössä käyttöoppaissa ja pakkauksissa sekä halogeenattomien palonestoaineiden käytössä laitekoteloissa.

Intersonic ja Vivitek jakavat myös uskon laatuun. Vivitek tarjoaa viiden vuoden takuun suurtilojen projektorille sekä oppilaitosprojektoreille, mikä osoittaa valmistajan sitoutumisen asiakkaidensa pitkäaikaisiin sijoituksiin. Myös Vivitekin ratkaisujen käyttöönotto- ja ylläpitokustannukset ovat läpinäkyviä. Vivitekin tavoitteena on nousta maailmanlaajuiseksi teknologiajohtajaksi projektoreiden alalla.

Vivitek on osa kansainvälistä Delta Electronics -konsernia, joka tarjoaa energia- ja teholähteitä, tietotekniikkalaitteita ja muita elektronisia laitteita. Delta Electronicsin ansiosta Vivitekilla on laajat resurssit tuotekehityksen, valmistuksen ja asiakastuen saralla.

Intersonicin myyntijohtaja Antti Rintamäki kertoo, että Vivitekillä on erittäin kilpailukykyinen valikoima projektoreita alle 10000 ANSI Lumenin teholuokassa. Lisäksi Vivitekin interaktiivisilla näytöillä on jo nyt vahva sija suomalaisissa kouluissa.

”Sisäänrakennetut Digital Signage -ominaisuudet ja kuvansiirtoteknologiat tuovat huomattavaa kustannustehokkuutta. Vivitek-ratkaisut ovat usein edullisempia kuin vastaavat erillislaitteet, eikä laadustakaan ole tingitty”, Rintamäki toteaa tyytyväisenä. Ensimmäinen projektorieräkin on jo nyt heti varastossa valmiina toimitettavaksi. Saatavilla on DH3660Z, DH278, DU4771Z ja DU4871Z projektoreita.

Vivitek-tuotekoulutus

Ensimmäinen Intersonicin järjestämä Vivitek-tuotekoulutus on jo heti toukokuussa 24.5. klo 9-12. Kouluttajana toimii Vivitekin Linnea Bergh. Koulutukseen voi osallistua paikanpäällä Intersonicin tiloissa Olarinluomassa tai etänä Teams-yhteydellä. Paikanpäälle mahtuu 16 henkilöä. Koulutus on englanninkielinen.

Vivitek Novo Ecosystem

Vivitek Digital Signage