DPA Microphones tuo markkinoille kaksi uutta headset-mikrofonia; 4466 CORE Omnidirectional ja 4488 CORE Directional -mallit. Uusi sarja vastaa suoraan käyttäjien toiveisiin, sillä siinä yhdistyvät suosittujen 4000-sarjan mikrofonikapselien sekä 6000-sarjan headset-sangan parhaat ominaisuudet samassa paketissa.

Yksi koko sopii kaikille

6000-sarjasta tutun sangan onnistunut design takaa mikrofonien sopivuuden kaikenlaisille käyttäjille. Uniikki muotoilu puristaa sopivasti korvanlehden päältä, alta sekä takaa ja näin varmistaa kolmen pisteen taktiikalla luotettavan istuvuuden. Laajan säätövaran myötä enää ei tarvita eri kokoisia pantaversioita, pienemmille tai suuremmille esiintyjille.

Pehmeän pintamateriaalin ansiosta pääpanta on äärimmäisen mukava käyttää pitkiäkin aikoja. Käyttäjäpalautteen mukaan tämä 6066:sta peritty sanka on yksi parhaista ammattikäyttöön tarkoitetuista headseteistä, jonka lähes jokainen kokematonkin käyttäjä osaa pukea ongelmitta. Nerokkaan kiinnitysmekanismin avulla kapselin tarkka sijoittelu onnistuu myös helposti, mikä on tärkeää etenkin suuntaavaa kapselia käytettäessä.

Uusissa 4466 ja 4488 -malleissa on samalla tavalla vaihdettavat kaapelit ja kapselit, kuten 6000-sarjalaisessa. Itse asiassa uudet kapselit ovat suoraan yhteensopivia olemassa oleviin kuusitonnisen sanka-versioihin. Tämä tieto otetaan varmasti ilolla vastaan nykyisessä 6066-käyttäjäkunnassa.

Mikrofonin pintamateriaali on käsitelty heijastamattomaksi, jonka myötä kapseli ja varsi sanamukaisesti ”häipyvät kuvasta”. Uusi sarja soveltuukin oivallisesti vaativiin käyttökohteisiin, oli kyseessä sitten teatteri tai broadcast, yritystapahtuma tai konferenssi.

Yhteensopivuus on taattu

Tarjolla olevat värivaihtoehdot ovat musta ja beige sekä myöhemmin värivalikoimaan lisätään myös ruskea vaihtoehto. Kiinteillä liittimillä olevat variantit kattavat yhteensopivuuden kaikkiin yleisimpiin langattomiin lähettimiin. Microdot-version ja adaptereiden avulla yhteensopivuus onnistuu kaikkein harvinaisimpiinkin langattomiin sekä aina luotettavaan XLR-liitäntään.

Uusien mallien verottomat suositushinnat ovat 4466 pallokuvioisella versioilla alkaen 595 € ja 4488 hertta-versioilla alkaen 645 €. Tuotteita on heti saatavilla valmistajalta.

Tästä pääset valmistajan sivuille.