Vivitek on suhteellisen nuoresta iästään huolimatta kunnianhimoinen ja tavoitteellinen laitevalmistaja. Yritys aloitti projektorien valmistuksen vuonna 2008 ja edelläkävijän rooli projektoreiden ja Digital Signage -tuotteiden kehittämisessä ei ole tuulesta temmattu. Valmistaja tuli tunnetuksi markkinoiden ensimmäisestä Full HD LED-projektoristaan jo vuonna 2010. Vaikka kansainvälisesti myynnissä olevia projektoribrändejä on lukemattomia, Vivitek on yksi harvoista projektorivalmistajista, joka todellisuudessa itse myös valmistavat tuotteensa.

Vivitekin projektorit ovat saaneet paljon positiivista palautetta niiden korkean laadun, luotettavuuden ja suorituskyvyn ansiosta. Yritys on myös tunnettu innovatiivisista teknologioistaan, kuten LED-projektoreista ja langattomista projektorijärjestelmistä.

Vivitekin tärkeimpiä tuotteita ovat muun muassa lähiprojektorit, kokoushuoneprojektorit, minikokoiset HD LED Qumi –projektorit, 3D-valmiit digitaaliset projektorit ja yhteistyönäyttöpaneelit, jotka on toteutettu yhdessä TouchIT Technologiesin kanssa. Yksi keskeinen tuoteperhe on Novo Eco-System, joka yhdistää langattoman ja digitaalisen näytönratkaisut tarjoten vaivattoman ja helpon käyttökokemuksen.

OTA YHTEYTTÄ:

LISÄMATERIAALIA

KÄYTTÖOPPAAT

Täältä löydät koko Vivitek tuotevalikoiman

LINSSILASKURI

Vivitekin linssilaskurin avulla voit laskea projisointietäisyyden ja kuvankoon

YOUTUBE-KANAVA

Vieraile Vivitek YouTube-kanavalla

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?