Turbosound

Turbosound perustettiin Iso-Britanniassa vuonna 1970. Tuolloin livemusiikin äänentoisto pohjautui vielä varsin alkeellisiin virityksiin, vaikka bändien keikat alkoivat olla jo melkoisia megatapahtumia. Niinpä Turbosoundin perustajat Tony Andrews ja John Newsham ryhtyivät kehittämään äänentoistoa Glastonburyn festivaalien tarpeisiin, joka on sittemminkin säilynyt Turbosoundin järjestelmien showcase-areenana. Samalla syntyi liki symbioottinen suhde Turbosoundin ja Britannia Row Productions -tapahtumatuotantofirman välille. Turbosoundin järjestelmillä hoidettiin muun muassa Dire Straitsin, The Curen, Depeche Mode -yhtyeiden kiertueet. Vuosituhannen vaihteessa Turbosound keräsi kiitoksia Flashlight ja Floodlight -järjestelmillään ja muun muassa Pink Floyd päätyi Turbosoundiin Division Bell -kiertueellaan.

Vuonna 2012 Music Tribe osti Turbosoundin osaksi konserniaan, Midaksen, Laken, Klark Teknikin ja Lab Gruppenin rinnalle, mikä on tuonut uusia resursseja kehitystyöhön niin edullisten kuin myös todella järeiden pa-järjestelmien osalta. Vuonna 2013 saavutettiin eräänlainen ennätys, kun Turbosoundin Flexarray yhdessä TCS ja NuQ-sarjojen kanssa tulivat valituksi maailman suurimman yökerhon äänijärjestelmäksi. Peräti viisi kerrosta Las Vegasin MGM Grand-hotellista ahmaiseva ja parhaimmillaan jopa 7500 asiakasta illassa palveleva Hakkasan-yökerho sisältää noin 450 Turbosound-kaiutinta!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Antti Rintamäki

ANTTI RINTAMÄKI

+358 50 358 7878
antti.rintamaki@brightgroup.com

ME SUOSITTELEMME

Turbosound IQ12

IQ12

IQ12 on 12”-bassolla ja 1” kompressiodriverilla varustettu aktiivikaiutin, joka sopii niin kevyeen keikkakäyttöön kuin kiinteisiin asennuksiinkin. Vahvistinmoduulissa (2500W) on mukana DSP, jolla kaiutin saadaan soimaan tilan ja tarpeen mukaan mahdollisine viiveineen ja automaattisen kierronvaimennuksen kera. Tarjolla on kaksi analogista sisääntuloa (mic/line) sekä digitaalinen Ultranet-väylä Midas ja Behringer-miksereitä varten. 80 x 60 suuntaavuus, max SPL 130 dB (peak). Paino vain n. 21 kg.

ME SUOSITTELEMME

NUQ122-AN

Turbosound nuq122-an

NuQ122-AN on 12” bassolla ja 1” diskantilla varustettu kompakti aktiivikaiutin, joka sopii moneen tarpeeseen. Tiukka 70×70 asteen dispersio suuntaa äänen sinne missä sitä tarvitaan ja äänenpainetta kaiuttimesta irtoaa maksimissaan 131 db. Jämäkkään koivuvanerikoteloon rakennettu kaiutin painaa vain reilut 20 kiloa ja soundin viimeistelee Klark Teknikin DSP. Kaiutinta on saatavana mustana tai valkoisena ja myös passiivisina versioina. Tarjolla on myös kattava valikoima lisävarusteita erilaisiin asennustarpeisiin.

TUOTETIEDOT

TFM

Turbosound tfm

TFM eli Turbosound Flashline Monitors -sarja tarjoaa laadukkaan ja hinnaltaan kilpailukykyisen monitorointiratkaisun, oli tarve sitten passiivinen tai aktiivinen. TFM-kulmamonitorit ovat tarjolla 12” tai 15” tuumaisina versioina, molemmissa 60×40 asteen dispersio. Aktiivimalleissa soundin viimeistelee Klark Teknik -prosessointi. Vaikka mallisto onkin suunniteltu erityisesti kulmamonitorikäyttöä ajatellen, ne sopivat myös tolpannokkakaiuttimiksi, filleiksi tai vaikka viivekaiuttimiksi.

TUOTETIEDOT

LISÄMATERIAALI

KÄYTTÖOPPAAT

Täältä löydät Turbosound -laitteiden käyttöoppaat

Käyttöoppaat

TURBOSOUND KÄYTTÄJÄYHTEISÖ

Ota osaa Turbosoundin käyttäjäyhteisöön

KÄYTTÄJÄYHTEISÖ

YOUTUBE-KANAVA

Vieraile Turbosoundin YouTube-kanavalla

Youtube

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?

LÄHETÄ VIESTI