TC Electronic logo

Vuonna 1976 perustettu TC Electronic on pohjoismainen uraauurtava signaaliprosessorien, audio-digitaalitekniikan ja digitaalisten vahvistimien valmistaja. TC Electronic tekee tiiviisti yhteistyötä ammattimuusikoiden, ääniteknikoiden sekä myös itse yleisön kanssa kehittääkseen viimeisteltyjä laiteratkaisuja, jotka takuuvarmasti tarjoavat sinulle upean äänikokemuksen.

ME SUOSITTELEMME

TC Electronic MK6000

SYSTEM 6000 MK2

Alkuperäinen System 6000 prosessori löysi paikkansa tuhansista studioista ympäri maailmaa. MK2-versio jatkaa hyväksi todetuilla jäljillä tarjoten entistä laajemman paletin työkaluja monikanavaisista kaikualgoritmeista taajuuskorjailuun, dynamiikanhallintaan ja loudness-mittarointiin. System 6000 Integrator-ohjausplugarit auttavat hyödyntämäään TC:n massiivista DSP-kapasiteettia yhdessä muun DAW-prosessoinnin kanssa. Ja tietenkin tarjolla on myös tuttu, superintuitiivinen ICON-kaukosäädinpaneeli.

ME SUOSITTELEMME

FINALIZER 96K

Finalizer 96K on järeämmän SYSTEM 6000 -prosessorin ohella toinen TC:n studioklassikko miksausten viimeistelyyn. Mukana on 5-alueinen parametrinen eq, kompressori, limitteri, ekspanderi ja normalisointi-työkalut. Laadukkat 24-bittiset muuntajat ja mahdollisuus 96 kHz-työskentelyyn yhdessä kattavan i/o-valikoiman kanssa tekevät laitteesta yhä ajankohtaisen työkalun niin studioihin, teattereihin kuin broadcast-käyttöönkin.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Topi Suuronen

TOPI SUURONEN

+358 50 523 3524
topi.suuronen@intersonic.fi

LISÄMATERIAALI

KÄYTTÖOPPAAT

Täältä löydät TC Electronic -laitteiden käyttöoppaat

Käyttöoppaat

TC ELECTRONICIN KÄYTTÄJÄYHTEISÖ

Ota osaa TC Electronicin käyttäjäyhteisöön

KÄYTTÄJÄYHTEISÖ

YOUTUBE-KANAVA

Vieraile TC Electronicin YouTube-kanavalla

Youtube

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?

LÄHETÄ VIESTI