1970-luvun alussa perustettu Midas on perinteikäs brittiläinen miksauslaitteiden ja signaaliprosessorien valmistaja.

Midaksen historia sisältää pitkän listan palkittuja tuotteita, kuten analogiset Heritage ja digitaaliset XL8 -konsolit, joita käyttävät osa maailman johtavista esiintyjistä – muun muassa AC/DC ja Metallica. Midas on nykyään osa Music Group -konsernia, johon kuuluvat mm. ansioituneet prosessorivalmistajat Klark Teknik, TC Electronic ja Lake Processing. Tämä mahdollistaa mutkattoman yhteistyön parhaiden mahdollisten tuotekokonaisuuksien synnyttämiseksi.

ME SUOSITTELEMME

Midas M32

Midas M32

M32 on kompakti digitaalimikseri, josta löytyy 32 Midas Pro-sarjan mikkietuastetta, kattava prosessori- ja efektivalikoima, joka mahdollistaa 40 kanavaa miksaukseen. Asiakkaiden arvostamia ominaisuuksia ovat myös laajennuskorttipaikka (Dante / USB / SD / MADI / ADAT / uTrack / SoundGrid -vaihtoehdot), monialuekompressori, spektrianalysaattori, laadukkaat liu’ut ja mahdollisuus äänityksiin ja lavarasiakäyttöön AES50-väylien avulla. Linux-pohjainen softa ja luotettava rauta mahdollistavat ainutlaatuisen 10 vuoden takuun Midas-ammattituotteille.

ME SUOSITTELEMME

Midas MR18

Midas MR18

MR18 on vain 3 räkkiunitin kokoinen tehopakkaus, josta löytyy 16 Midas Pro-sarjan etuastetta, monikanavainen USB-äänitysmahdollisuus, MIDI-väylä ja ominaisuuksiltaan täysiverinen digimikseri neljällä efektiprosessorilla ja Dugan-tyyppisellä automiksauksella. MR18 sopii niin pienille livekeikoille kuin myös projektistudion sydämeksi. Mikserin ohjaaminen tapahtuu langattomasti iOS- tai Android-tabletilla tai CAT-kaapelin välityksellä tietokoneella (Win/Mac/Linux). Studiokäytössä näppäränä lisänä on 16-kanavainen Ultranet personal monitoring -väylä.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Topi Suuronen

TOPI SUURONEN

+358 50 523 3524
topi.suuronen@intersonic.fi

LISÄMATERIAALI

KÄYTTÖOPPAAT

Löydät täältä Midas -laitteiden käyttöoppaat

Käyttöoppaat

MIDAS KÄYTTÄJÄYHTEISÖ

Ota osaa Midaksen käyttäjäyhteisöön

KÄYTTÄJÄYHTEISÖ

YOUTUBE-KANAVA

Vieraile Midaksen YouTube-kanavalla

Youtube

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?

LÄHETÄ VIESTI