Savua ja usvaa ammattikäyttäjille jo 25 vuoden ajan.

Saksalainen LOOK Solutions on toiminut vuodesta 1997 saakka keskittyen yksinomaan savu- ja usvakoneiden sekä savunesteiden tuotantoon. Tunnetuin käyttökohde tuotteille löytyy tapahtumateknologian parista. Konserttien näyttävät valokiilat ja taiteelliset valokuviot ovat näkyvissä ainoastaan ilmassa leijuvan usvan ansiosta.

LOOK Solutionsin valmistamia savukoneita hyödynnetään myös teollisuudessa ja testauskäytössä. Pienillä akkukäyttöisillä ja kannettavilla laitteilla löydetään ilmastointijärjestelmien vuotokohdat, tutkitaan autojen aerodynamiikkaa ja palokuntakin saattaa välillä tarvita savua ilman tulta.

Erikoistarpeita löytyy myös teattereissa ja elokuvatuotannoissa sekä valokuvauksen parissa. Välillä savun tulee nousta taikalampusta, hajoavan sähkölaitteen tupsauttaa kirjaimellisesti ”savut pihalle” tai ulkokuvauksiin tarvitaan sumuinen tunnelma säästä riippumatta, vain mielikuvitus on rajana.

Made in Germany -leima on laadun tae. Valmistus ja tuotekehitys tapahtuu Hannoverin alueella Gehrdenin kaupungissa. Asiakaspalautteet ja ideat on helppo ja nopea testata, kun tuotantotilat sijaitsevat samassa kiinteistössä muun liiketoiminnan kanssa. LOOK kuunteleekin käyttäjien palautetta herkällä korvalla.

LOOK Solutions -valikoimasta löytyy vuokramarkkinoiden käytetyimmät usvakoneet, raskassavukoneet tehosteisiin sekä miniatyyrisavukoneet testaukseen ja tuotantojen erityistarpeisiin. Tuotteet on suunnattu ammattikäyttöön, joten LOOK Solutions on aina luotettava valinta.

ME SUOSITTELEMME

Unique 2.1

Kaikki tuntevat Uniquen. Se on yksi suosituimpia hazereita Suomessa ja koko maailmassa. Noin minuutissa käyttökuntoon lämpenevä usvakone on hiljainen ja kestää kovaa käyttöä. Unique on DMX-ohjattava, pumpun ja puhaltimen teho on säädettävissä erikseen ja kahden litran vakiokokoinen nestekanisteri kestää yhtäjaksoista käyttöä 50 tuntia.

LISÄTIETOJA

PEKKA RYTILAHTI

+358 50 568 7295
+358 20 767 9452

pekka.rytilahti@intersonic.fi

LISÄMATERIAALI

KÄYTTÖOPPAAT

Täältä löydät LOOK Solutions käyttöoppaat

Käyttöoppaat

LOOK Solutions tuotteet

Tutustu LOOK Solutions tuotteisiin

Tuotteet

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?

LÄHETÄ VIESTI