Klark Teknik Logo

1970-luvun alussa perustettu Klark Teknik on pitkän linjan signaaliprosessorilaitteiden valmistaja. Valmistaja on tunnettu erityisesti laadukkaista graafisista ekvalisaattoreista, RTA -analysaattoreista, digitaalikaiuista, kaiutinprosessoreista ja aktiivisplittereistä.

Klark Teknikin pyrkimys täydellisyyteen takaa, että valmistajan laitteet vastaavat jopa todella vaativiin vaatimuksiin.

Klark Teknik show

ME SUOSITTELEMME

Klark Teknik DN9630

DN9630

DN9630 on kompaktiin, mutta kestävään koteloon rakennettu konvertteri, jonka avulla voidaan toistaa tai tallentaa 48 kanavaa 24bit/48kHz audiota tietokoneeseen liitettäväksi USB2-portin kautta. Laite synkronoituu AES50-väylän kelloon automaattisesti ja ajurituki on olemassa niin Mac- kuin Windows-tietokoneillekin.

ME SUOSITTELEMME

Klark Teknik DM8500

DM8500

Klark Teknikin uutuus DM8500 on verkotettava ääniprosessori varustettuna avoimen arkkitehtuurin DSP:llä, Dantella ja analogiaudiolla.
Yleisäänentoiston lisäksi DM8500 integroituu saumattomasti esimerkiksi tietokonepohjaisiin neuvottelujärjestelmiin AEC-kaiunpoiston ja USB-audion avulla. GPIO, Ethernet- ja RS232 -portit mahdollistavat puolestaan ulkoisten laitteiden hallinnan ja monitoroinnin.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Topi Suuronen

TOPI SUURONEN

+358 50 523 3524
topi.suuronen@intersonic.fi

  KLARK TEKNIK UUTISET

  • Klark Teknik DM8500

DM8500 – Klark Teknikin uutuusääniprosessori

14 tammikuu, 2020|0 Comments

Klark Teknikin uutuus DM8500 on verkotettava ääniprosessori varustettuna avoimen arkkitehtuurin DSP:llä, Dantella ja analogiaudiolla. Yleisäänentoiston lisäksi DM8500 integroituu saumattomasti esimerkiksi tietokonepohjaisiin neuvottelujärjestelmiin AEC-kaiunpoiston ja USB-audion avulla. GPIO, Ethernet- ja RS232 -portit mahdollistavat puolestaan ulkoisten [...]

LISÄMATERIAALI

KÄYTTÖOPPAAT

Täältä löydät Klark Teknik -laitteiden käyttöoppaat

Käyttöoppaat

KLARK TEKNIK KÄYTTÄJÄYHTEISÖ

Ota osaa Klark Teknikin käyttäjäyhteisöön

KÄYTTÄJÄYHTEISÖ

YOUTUBE-KANAVA

Vieraile Klark Teknikin YouTube-kanavalla

Youtube

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?

LÄHETÄ VIESTI