Klark Teknik Logo

1970-luvun alussa perustettu Klark Teknik on pitkän linjan signaaliprosessorilaitteiden valmistaja. Valmistaja on tunnettu erityisesti laadukkaista graafisista ekvalisaattoreista, RTA -analysaattoreista, digitaalikaiuista, kaiutinprosessoreista, aktiivisplittereistä ja digitaalisista lavarasioista.

Klark Teknikin pyrkimys täydellisyyteen takaa, että valmistajan laitteet vastaavat jopa todella vaativiin vaatimuksiin.

Klark Teknik show

ME SUOSITTELEMME

AIR LINK DW 20BR

Bluetoothia hyödyntävä langaton stereovastaanotin tuo tehokasta äänen suoratoistoa kätevästi mihin tahansa asennettuun tai kannettavaan äänijärjestelmään. DW 20BR on helppokäyttöinen ja tarjoaa jopa 30 metriä kattavan langattoman etäisyyden sekä huippuluokan Neutrik-tasapainotetut XLR ja epätasapainotetut 1/4 ”TRS-liitännät kattamaan useita audioliitäntöjä.

ME SUOSITTELEMME

AIR LINK DW 20R

DW20R on tehokas stereovastaanotin, joka toimii langattomana, kun sitä käytetään DW 20T-lähettimen kanssa. Se sopii erinomaisesti sekä asennettuihin että kannettaviin äänijärjestelmiin ja sopii näin ihanteellisesti erilaisiin tapahtumiin, vähittäismyyntitiloihin sekä kotikäyttöön. DW 20R:n langaton etäisyys kattaa jopa 30 metriä. Lisäksi laite mahdollistaa laadukkaiden Neutrik-tasapainotettujen XLR ja epätasapainotettujen 1/4 ”TRS-liitäntöjen käytön tarjoten näin useita audioliitäntävaihtoehtoja.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

TOPI SUURONEN

+358 50 523 3524
topi.suuronen@intersonic.fi

LISÄMATERIAALI

KÄYTTÖOPPAAT

Täältä löydät Klark Teknik -laitteiden käyttöoppaat

Käyttöoppaat

KLARK TEKNIK KÄYTTÄJÄYHTEISÖ

Ota osaa Klark Teknikin käyttäjäyhteisöön

KÄYTTÄJÄYHTEISÖ

YOUTUBE-KANAVA

Vieraile Klark Teknikin YouTube-kanavalla

Youtube

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?

LÄHETÄ VIESTI