Klark Teknik Logo

1970-luvun alussa perustettu Klark Teknik on pitkän linjan signaaliprosessorilaitteiden valmistaja. Valmistaja on tunnettu erityisesti laadukkaista graafisista ekvalisaattoreista, RTA -analysaattoreista, digitaalikaiuista, kaiutinprosessoreista ja aktiivisplittereistä.

Klark Teknikin pyrkimys täydellisyyteen takaa, että valmistajan laitteet vastaavat jopa todella vaativiin vaatimuksiin.

Klark Teknik show

ME SUOSITTELEMME

Klark Teknik DN9630

DN9630

DN9630 on kompaktiin, mutta kestävään koteloon rakennettu konvertteri, jonka avulla voidaan toistaa tai tallentaa 48 kanavaa 24bit/48kHz audiota tietokoneeseen liitettäväksi USB2-portin kautta. Laite synkronoituu AES50-väylän kelloon automaattisesti ja ajurituki on olemassa niin Mac- kuin Windows-tietokoneillekin.

ME SUOSITTELEMME

Klark Teknik DM8000

DM8000

Edistynyt digitaalinen audioprosessori, jonka avoimen DSP-arkkitehtuurin konfigurointimahdollisuudet antavat vapaat kädet erilaisten asennuskohteiden ja -tilanteiden toteuttamiseksi. Laitteessa on 10 mikrofoni-/linjasisääntuloa, auto mixer -toiminto, USB-audio ja AEC-kaiunpoisto puhelin- ja videoneuvotteluja varten ja laaja DSP-algoritmikirjasto järjestelmän virittämiseksi. Optiona Dante-väylä laajempaa audioverkkoa varten.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

TOPI SUURONEN

+358 50 523 3524
topi.suuronen@intersonic.fi

LISÄMATERIAALI

KÄYTTÖOPPAAT

Täältä löydät Klark Teknik -laitteiden käyttöoppaat

Käyttöoppaat

KLARK TEKNIK KÄYTTÄJÄYHTEISÖ

Ota osaa Klark Teknikin käyttäjäyhteisöön

KÄYTTÄJÄYHTEISÖ

YOUTUBE-KANAVA

Vieraile Klark Teknikin YouTube-kanavalla

Youtube

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?

LÄHETÄ VIESTI