Cranborne Audion tuotteissa yhdistyy huippuluokan tekninen suorituskyky, ymmärrys ammattistudioiden ja muusikkojen tarpeista, mutta myös hintataso, joka on harrastajienkin ulottuvissa.

Yrityksen perustajat työskentelivät aiemmin brittiläisen mikserivalmistajan Soundcraftin palveluksissa, mutta kun emoyhtiö Harman alkoi ajaa mikserivalmistusta alas Lontoon pohjoispuolella sijaitsevan Potters Barin kaupungin Cranborne Roadilla, perustajanelikolla syntyi ajatus omasta brändistä.

Pari vuotta myöhemmin haaveesta tuli totta. Cranborne Audion ensimmäinen tuote oli vuonna 2018 julkaistu Camden 500 -etuaste, joka sai Sound on Sound -lehdessä erinomaisen arvion: kyseessä on markkinoiden säröarvoiltaan puhtaimpiin, taajuus- ja vaihevasteeltaan lineaarisimpiin ja toisaalta Mojo-piirinsä ansiosta värikkyydessään monipuolisimpiin lukeutuva mikrofoniesivahvistin. Sittemmin valikoima on laajentunut täyttämään kattavammin erilaisia studiotarpeita. Kaikkia niitä yhdistää sama innovatiivisuudella ja intohimolla tehty suunnittelutyö, laadukas toteutus ja muusikkoystävällinen hinnoittelu.

Tästä pääset valmistajan kotisivuille.

ME SUOSITTELEMME

500ADAT 

on kahdeksankanavainen 500-sarjan moduuleiden runko huippulaadukkaalla AD/DA-muunnoksella ja analogisella summamikserillä. Se on mitä parhain reitti täydentää soundimaailmaa ADAT-väyläisten perusäänikorttien ulkopuolelle tai voit myös integroida sen analogisesti osaksi laajempaa kokonaisuuttasi. 

ME SUOSITTELEMME

EC2

on kaksikanavainen huippuluokan mikrofonivahvistin, joka jättää spekseillään taakse monia markkinoiden ykkösnimiä. Mutta jos transparentin ja tasaisen taajuus-/vaihevasteen lisäksi etuasteelta haetaan myös luonnetta, niin Mojo-piiri lisää ultrapuhtaaseen signaaliin haluttaessa putki- ja muuntajapohjaisten etuasteiden mukaisia sävyjähaluattaessa jopa räikeään värittämiseen asti! Lisäksi laitteessa on huippuluokan kuulokevahvistin ja DI-sisääntulo. Älä heitä toimivaa äänikorttiasi pois – päivitä sen etuaste ja kuulokevahvistin EC2:lla! 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

TOPI SUURONEN

Sales Manager
Retail & Studio

topi.suuronen@intersonic.fi
+358 20 767 9454
+358 50 523 3524

KYSYTTÄVÄÄ EDUSTUKSISTAMME?