SPARX9 on uusin JB Lighting tulokas. Monipuolisuutensa ansiosta se toimii tehostevalaisimena ja yhtä lailla myös pesuheittimenä. Heitin on pieni, kevyt ja kaikenlisäksi tehokas!

Laatuoptiikkaa ja tehoa samassa paketissa 

SPARX9:n seitsemän suurta optisesti laadukasta lasilinssiä mahdollistavat erittäin kapean 2,3° valonsäteen, joka pysyy tiukasti kasassa. Lisäksi SPARX9:lla saa täydellisen tasaisen pesun jopa 55° avauskulmaan saakka.

Jokaisen linssin takana valoa tuottaa 40-wattinen RGBW LED -valonlähde, jonka värilämpötila on myös säädettävissä. Kutakin valonlähdettä tai tuttavallisemmin pikseliä voi ohjata erikseen. Se mahdollistaa monipuolisia väripesuja tai erikoistehosteita.

Tarkka, nopea ja hiljainen

SPARX9 on rakennettu erittäin nopeaksi, kuitenkaan liikkeen tarkkuudesta tinkimättä. Myös zoomiin on saatu vauhtia, säätö ääriarvosta toiseen kestää vain puoli sekuntia.

Nopeudesta ja tehosta huolimatta SPARX9 on erittäin hiljainen. Sen tuottama taustaääni on vain 29dB(A). Tämän ansiosta se voidaan sijoittaa myös sellaisiin paikkoihin, missä yleisö tai esiintyjät ovat lähellä valaisimia.

Monipuolisesti ohjattava

Perinteisen DMX-ohjauksen lisäksi valaisinta voidaan komentaa suoraan myös ethernet-väylän kautta Art-Net, sACN ja Kling-Net ohjauksilla. Langattomuuskin on otettu huomioon. Valaisimessa on Lumen Radio CRMX-TiMo DMX/RDM-vastaanotin sisäänrakennettuna, ilman lisäkustannuksia. 

Laadukas ja kestävä

JB Lighting on tunnettu jo vuosien ajan harvinaisen laadukkaasta himmennyksestään. SPARX9 tarjoaa A12:ta vastaavan täydellisen himmennyksen pimeydestä täyteen valotehoon kauniin portaattomasti.

JB-laatustandardien mukainen vankka saksalainen rakenne kestää myös kovaa vuokrauskäyttöä, tarjoten samalla luotettavuutta ja pitkäikäisyyttä. SPARX9 on rakennettu samalla pieteetillä ja kestävän kehityksen mallilla kuin muutkin JB Lighting -tuotteet.

Kustannustehokas valaisin teattereista keikalle ja TV-Studioihin

SPARX9 kokoaa yhteen suuren määrän ominaisuuksia, joita arvostetaan erityisesti teattereissa, konserttisaleissa ja TV-tuotannoissa. Heitin on kuitenkin valmistettu kestämään myös keikkaelämää ja vain 9,8 kg paino tekee siitä miellyttävän käsitellä. SPARX9 hinnoittelussa on otettu huomioon entistä laajempi käyttäjäkunta. Valaisimen listahinta onkin vain 3.780 € / alv 0%.

SPARX9 on seuraava JB:n hittituote! 

LISÄTIETOJA: