Intersonic Forum kutsuu yhteen alan ihmiset juhlistamaan kuvaa, valoa ja ääntä.
Toivomme, että liityt joukkoomme!

25.10.2022 järjestettävä Intersonic Forum on Suomen suurin audiovisuaalisen alan yhden päivän koulutus- ja messutapahtuma luentojen sekä uusien teknisten ratkaisujen parissa. Intersonic Forum on samalla kohtaamispaikka, jossa tuomme yhteen AV-alan eri osaajat, työskentelit sitten teatterin valovastaavana, konserteissa äänentoiston parissa tai etsit yrityksellenne vaikkapa sopivia ratkaisuja kokoustiloihinne.

Tapahtumassa tarjoamme innostavia ideoita sekä pitkään kokemukseen perustuvia mielenkiintoisia tarinoita kotimaisten ja kansainvälisten vieraiden johdolla. Intersonic Forumissa on paikalla henkilökuntamme lisäksi useita maahantuomiemme tuotemerkkien edustajia valmiina vastaamaan sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Lokakuun lopussa 2022 Wanhassa Satamassa järjestettävä Intersonic Forum on täysin ilmainen ja koostuu koulutuksellisesta päiväohjelmasta, lounasbuffasta ja päivän päätteeksi vietämme yhdessä iltajuhlaa hyvän tarjoilun ja elävän musiikin parissa.

Päivän aikataulu ja tarkemmat tiedot päivittyvät lähiaikoina. Seuraa uutisointiamme verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissa.

Tervetuloa mukaan !

Save the Date 25.10.2022