Audiovisuaalisissa tehtävissä operoidessa tulee usein vastaan tilanteita, jotka vaativat muunnoksia erilaisten mittayksiköiden välillä. Paljonko on neljäsosanuotti millisekunteina, jos kappaleen tempo on 120 bpm? Miten valonheittimen mini-Dip-kytkimet tulee asetella, jotta se on asetettu DMX-kanavalle 12? Paljonko taajuuskorjaimen filtterin bandwith 0,71 on Q-arvona?

 

PAcalculate-sovellus on monipuolinen työkalu tällaisten tilanteiden helpottamiseksi. Ilman verkkoyhteyttä toimiva sovellus tarjoaa yli 30 erilaista laskuria ja muistia virkistävää referenssitietoa Dsub-liittimien erilaisista pinout-järjestyksistä alkaen. Kattava laskurivalikoima auttaa esimerkiksi laskemaan tehohävikkejä kaapeleissa, äänen kulkuaikaeroja ja niin edelleen. Mukana on jopa kaltevuusmittari ja mahdollisuus käyttää kännykkää tai tablettia eräänlaisena taskulamppuna.

Uudistunut ohjelma tarjoaa nyt myös monimutkaisempia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden simuloida subwoofereiden toimintaa erilaisissa end-fire ja gradient array-tilanteissa. Sovelluksen käyttöliittymä suorastaan houkuttelee kokeilemaan ja ihmettelemään erilaisten ratkaisujen vaikutuksia lopputulokseen.

PAcalculate on espanjalaisen sähköakustiikkaan ja kaiuttimien testaamiseen erikoistununeen Brusi Acousticsin ja ohjelmakehitystä sponsoroineen RCF:n luomus. Hiljattain julkaistu uusin versio on versionumeroltaan 1.3.2 ja se on ladattavissa maksutta Android- ja iOS-sovelluskaupoista.

Linkkejä:

Android versio
iOS versio
Verkkosivusto


Lisätietoja:

TOPI SUURONEN
Sales Manager, Retail & Studio
topi.suuronen@intersonic.fi
+358 20 767 9454
+358 50 523 3524