Powersoft Dynamic Music Distribution mahdollistaa audiosignaalin reitityksen, kontrolloinnin ja prosessoinnin hajautetusti. Tämä säästää kustannuksia asennuskohteissa, joissa useimmiten turhaan käytetään keskitettyä laajempaa ja samalla kalliimpaa keskusyksikköä.

Vahvistimissa piilee verkon hyödyt

Kompaktit verkotettavat Powersoft Mezzo vahvistimet muodostavat – ilman lisälaitteita – Dante/AES67 yhteensopivan hajautetun äänimatriisin ja toimivat samalla audionsignaalin alku- ja päätepisteinä. Kokonaisuuteen voidaan lisätä myös kolmannen osapuolen laitteita, vaikkapa verkotettavia ohjelmalähteitä.

Notkeaohjausta

Dynamic Music Distribution -järjestelmää voidaan ohjata monilla eri tavoin. Visuaalisesti muokattavat ja verkkoon liitettävät Powersoft WM Touch kosketuspaneelit saavat käyttöjännitteen RJ45 liitäntänsä kautta PoE kytkimistä tai PoE injektoreiden avulla. Passiiviset WM Panel-säätimet kytketään taas suoraan Mezzo vahvistimien ohjausportteihin, jolloin näidenkin ohjaustieto voidaan välittää koko verkon hyödynnettäväksi.

Fyysisten ohjaimien lisäksi järjestelmää voidaan kontrolloida iOS ja Android yhteensopivalla Control SYS appilla ja myös selainpohjaisesti tietokoneilla ja mobiililaitteilla. Molempien ohjaintyyppien kuten myös kustomoitujen softa- ja selainnäkymien ohjelmointi tapahtuu helposti Armonía Plus 2.0 ohjelmistolla. Näitä eri ohjaustapoja yhdistelemällä saadaan rakennettua juuri sopivat säätömahdollisuudet käyttäjää silmälläpitäen.

    

    


Haluatko tietää lisää?

Oheinen video antaa vain pintaraapaisun järjestelmän mahdollisuuksista. Eri kokonaisuuksista löydät helposti havainnollisia periaatekaavioita suoraan valmistajan Dynamic Music Distribution sivustolla.

Lisätietoja:

JORMA TIKKA
Sales Manager
jorma.tikka@intersonic.fi
+358 20 747 9354
+358 40 771 4044