In-Ear -monitorointia on käytetty jo pitkään livekeikkojen lavametelin alentamiseksi ja tarkemman kuuntelun toteuttamiseksi esiintyjille.

Klang on analysoinut ihmisen tavan hahmottaa äänen tulosuunta ympäristöstään ja rakentanut tämän monimutkaisen algoritmin ympärille helppokäyttöisiä laitteistoja ja käyttöliittymiä. Klangin binauraalista 3D-monitorointia käytetään erityisesti livekeikoilla, mutta kasvavan immersiivisen audiotuotannon myötä se on yleistymässä myös studioympäristöissä.

Binauraalisen prosessoinnin avulla miksauksesta saadaan perinteistä stereokuvaa parempi, kun äänilähteitä voidaan sijoitella helpommin kolmiulotteisesti äänikentässä. Tämä auttaa pitämään kuunteluvoimakkuudet aiempaa maltillisempina ja vähentää korvien väsymistä, sillä realistinen lokalisaatio aktivoi aivojen luonnollisen kyvyn priorisoida haluttuja asioita miksauksessa ilman tasojen nostamista.

Intersonic Oy ja immersiiviseen In Ear -monitorointiin erikoistunut KLANG:technologies järjestää maksuttoman koulutuksen

Torstaina 17.11 Olarinluoma 12:ssa klo 9.30-16


Aikataulu

9:00 – 9:30
Kevyttä aamupalaa tarjolla

9:30 – 12:00
Koulutuksen alussa paneudutaan KLANG teoriaan ja immersiivisen kuulokemonitoroinnin yleisiin hyötyihin. Tämä on universaali, mikserivalmistajasta riippumaton ”stand alone” osuus.

12-13 Lounas

13:00-16:00
Iltapäivällä jatketaan käytännön hands-on harjoittelua ja tutustutaan tarkemmin Digico-integraatioon.

Ilmoittautumiset koulutukseen oheisesta linkistä

Kurssille mahtuu 12 osallistujaa. Tilaisuuteen ei voi osallistua etänä.
Tervetuloa mukaan!


ILMOITTAUTUMINEN

Lisätietoja: