Online-koulutusmateriaalia AV-tekniikasta kiinnostuneille

Edustamamme valmistajat tarjoavat laajasti hyödyllistä ja maksutonta koulutus- ja opetusmateriaalia AV-alalla työskenteleville henkilöille ja aiheesta muuten kiinnostuneille. Kokosimme alle linkkejä, joiden takaa löydät opettavaa materiaalia audio-, AV-mekaniikka-, valo- ja videotuotteisin sekä -tekniikkaan liittyen.

Audiotekniikan koulutusmateriaali

Audient
Audient Tutorial HUB – Audient jakaa neuvoja esimerkiksi striimauslähetyksen audion äänittämiseen ja livemiksauksen perusteisiin.
Audient YouTube-kanava

Audinate
Audinate Training & Certification – Audinaten koulutustarjonta sisältää mm. Dante -koulutuksia ja -sertifikaatti-ohjelmia sekä webinaaritallenteita.
Audinate Whitepapers

DPA Microphones
Mic University by DPA – DPA:n koulutusmateriaalista löydät vinkkejä esimerkiksi binauraaliseen äänittämiseen tai kuoron mikittämiseen.
DPA YouTube-kanava – DPA:n YouTube-kanavalta löydät mm. heidän webinaaritallenteet ja opetussarjan eri instrumenttien mikittämisestä.

Rational Acoustics
Rational Acoustics Tutorials – Rational Acoustics on koonnut hyvän peruspaketin heidän Smaart-ohjelmistoon liittyviin yleisiin kysymyksiin.

Shure
Shure Audio Institute – SAI koulutusportaali tarjoaa sinulle kattavan valikoiman erilaisia sertifikaatti- ja online-koulutuksia sekä webinaatallennekirjaston.
Shure Answer Database

*Extrat
ProSoundWeb Podcasts – ProSoundWeb on maailman suurin verkkoyhteisö ammattimaiselle ääniteollisuudelle. Suosittelemme tutustumaan heidän podcast-tuotantoon!

Rf Venue

Valotekniikan koulutusmateriaali

MA Lighting
MA University – on korkealaatuinen MA Lighting koulutusportaali, jossa voit opiskella MA tuotteiden ja järjestelmien käyttöä omaan tahtiisi.

City Theatrical
City Theatrical YouTube -kanava – City Theatricalin on koonnut opetusvideoistaan soittolistan, jolla mm. käydään läpi DMX-valo-ohjausta.