Hosa Technology Inc. on vuodesta 1984 toiminut yhdysvaltalainen valmistaja, joka tunnetaan hinta-/laatusuhteeltaan korkeatasoisista kaapeleista, adaptereista ja muista tarvikkeista, joita käytetään päivittäin niin livekeikoilla, asennuksissa kuin studioissakin. Merkki on ollut aiemminkin edustettuna Suomessa, mutta nyt noin kuuden vuoden tauon jälkeen brändi tekee paluun Intersonicin aloittaessa Hosan maahantuonnin.

Hosalla on erittäin kattava valikoima tuotteita niin äänen, videon kuin dataliikenteenkin tarpeisiin. Ratkaisuja löytyy myös eri budjettiluokkien mukaan. Esimerkiksi XLR-mikkipiuhoja on tarjolla niin Neutrikin liittimillä varustettuna kuin myös edullisimpina versioina. Valikoimasta löytyy myös monikanavaisia analogiviuhkoja ja DB-25-liittimin varustettuja erikoiskaapeleita.

Maahantuonti alkaa ennakkotilauspohjaisesti eli laajemman oman varastoinnin sijaan tuotteita tilataan Hosan Euroopan varastosta Saksasta tarpeiden mukaan. Hinnasto lähetetään jälleenmyyjäverkostolle maaliskuun aikana ja ensierän saavuttua maahan esittelemme mielellään näytekappaleita tuotteista kaikille kiinnostuneille.

Hosan tuotteista kiinnostuneita jälleenmyyjiä pyydämme ottamaan yhteyttä jälleenmyyjien tukkumyynnistä vastaavaan Topi Suuroseen.

TOPI SUURONEN
Sales Manager Audio
+358 50 523 3524
topi.suuronen@intersonic.fi