Haemme vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen, Espoon toimipisteeseemme

MARKKINOINTIASSISTENTTIA

Intersonic Oy on korkealuokkaisten audiovisuaalisten laitteiden ja ohjelmistojen maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys Suomessa. Tuotevalikoimaamme kuuluu useita AV-alan tunnetuimpia brändejä sekä lukuisa joukko pienempiä tuotemerkkejä. Asiakaskuntamme muodostuu kattavasta jälleenmyyjäverkostosta sekä elämys- ja tapahtuma-alan toimijoista.

Markkinointiassistenttina toteutat yhdessä myyntitiimin kanssa Intersonic Oy:n viestintää sekä edustuksiemme tuotemainontaa. Tärkein työtehtäväsi on sujuvasti luettavan suomenkielisen sisällön tuottaminen yhdessä tuoteasiantuntijoidemme kanssa, sekä tämän tuotetun sisällön konkreettinen julkaisu verkkosivuille sekä somekanaviin ja uutiskirjeisiin.

Työtehtäviisi kuuluu myös säännöllinen raportoinnin ylläpito markkinointiaktiviteeteista ja osallistuminen markkinoinnin suunnittelun palavereihin. Työhön voi sisältyä myös muita markkinointiin liittyviä tehtäviä, jotka voidaan sopia oman tämänhetkisen osaamistasosi sekä ammatillisten kehitystavoitteiden perusteella.

Edellytämme sinulta:

Järjestelmällisyyttä ja aktiivisuutta. Kykyä tuottaa sujuvaa ja luontevaa tekstiä hyvällä suomen kielellä. Englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa. Soveltuvaa viestinnän tai markkinoinnin alan koulutusta tai soveltuvaa työkokemusta. Käytät luontevasti sähköisiä viestintäkanavia, MS Office 365 ja Adobe CC –ohjelmia. Tunnet sosiaalisen median eri kanavat ja viestintätavat. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja paineensietokykyä.

Toivomme sinulta:

Olet sanavalmis, tarkka ja kykenet silti tiimityöskentelyyn. Osaat toimia lyhytkestoisten sekä pidemmälle aikavälille jakautuvien työtehtävien parissa. Pystyt huolehtimaan sovittujen töiden etenemisestä suunnitelmien mukaisesti.

Eduksi katsomme luovuuden ja graafiset taidot, teknisen tai AV-alan tuntemuksen, ruotsin kielen perustaidot sekä perusosaamisen verkkosivujen hakukoneoptimoinnista.

Tarjoamme monipuolisen työn kiinnostavan toimialan kärkiyrityksessä, laadukkaiden ja arvostettujen tuotemerkkien parissa sekä vaikuttamisen paikan kehittyvässä organisaatiossa, kilpailukykyiset edut ja mukavan työyhteisön.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat:

Myyntijohtaja
antti.rintamaki@intersonic.fi
050-358 7878 18.-20.10. klo10-12

Toimitusjohtaja
mika.pynnonen@intersonic.fi
050-68499 18.-19.10. klo10-16

CV:llä varustetut hakemukset palkkatoivomuksineen toivomme 22.10.2021 mennessä osoitteeseen rekry@intersonic.fi otsikolla “Markkinointiassistentti”