Eilon Engineering on 45 vuoden historiansa aikana erikoistunut kehittämään ja valmistamaan huippuluokan nostoturvallisuustuotteita, jotka perustuvat aina uusimpaan teknologiaan. Näistä tunnetuimpia ovat Ron-nosturivaaka, dynamometrit sekä kuormasakkelit.

Vuonna 2006 Eilon Engineering päätti yhdistää modernin langattoman tiedonsiirron laadukkaan monipistekuormituksen valvonta-ja ylikuormituksenestojärjestelmänsä kanssa. Tämä Ron CraneMasterin pohjalta kehitetty, erityisesti esitystekniikan tarpeisiin suunniteltu tuotesarja sai heti julkaisunsa jälkeen tunnustusta sekä innovaatiopalkintoja kansainvälisillä alan messuilla mm. LDI:ssä ja PLASAssa.

Ron StageMaster™ -nimellä tunnettava showmekaniikan turvallisuusjärjestelmä on aktiivisesti käytössä esimerkiksi Suomen Kansallisoopperassa. Kansainvälisestä käyttäjäkunnasta löytyvät vaikkapa Cirque du Soleil, Tait, PRG ja Walt Disney.

ISE2024-messujen ajan Eilon tarjoaa kolmen kuormasakkelin ostajalle neljännen kaupanpäälle! Tarjous on voimassa 17.2. saakka.

Tarjous koskee sekä langatonta RSM-6000, että langallista RSM-5000 järjestelmää ja molempia Classic Load Cell ja Shackle Pin Load Cell -malleja.

Esimerkiksi 3kpl RSM6000SLP-03-5 3000kg -sakkelia yhteishintaan 3705€ alv0%
ja kuten sanottu – neljäs kaupanpäälle.

Tälle kaveriksi sopii PRR iPad-vastaanotin
maksimissaan 75 kuormasakkelille 790€ alv0%

Lisätietoja: